Teraz jest N 24 mar, 2019 07:09

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn 15 cze, 2009 11:58 
Offline

Dołączył(a): Cz 01 sty, 2009 20:30
Posty: 21
Lokalizacja: łódż
Model:: liana 1,4ddis
zagubiłem kod do radia a w serwisie mi krzykneli 150zł i za kod i okres oczekiwania ok 4-5tyg.kiedys miałem takie doswiadzenie w innym aucie(opel)dowiedzieli mi sie jaki kod jak zakodowac pokazali i to wszystko za free i to w czasie 2dni sami zadzwonili i pokazali dlatego jestem troche zaskoczony ceną a jeszcze terminem prosze o pomoc jak to mozliwe


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 15 cze, 2009 21:08 
Offline
Współzałożyciel Stowarzyszenia

Dołączył(a): Pn 08 paź, 2007 20:25
Posty: 3839
Lokalizacja: Łódź
Model:: Baleno navy blue
Drugi aku podepnij na czas wymiany swojego, np. kablami rozruchowymi z auta kolegi lub znajomego, aku wymienisz kable odpinasz i gotowe.


Góra
I co dalej?

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 18 cze, 2009 18:02 
Offline

Dołączył(a): Cz 01 sty, 2009 20:30
Posty: 21
Lokalizacja: łódż
Model:: liana 1,4ddis
thx ja tak mysłałem ale moze ktos znał prostsze sposoby ,ale dziekuje pozdr


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 18 cze, 2009 20:40 
Offline
Współzałożyciel Stowarzyszenia

Dołączył(a): Pn 08 paź, 2007 20:25
Posty: 3839
Lokalizacja: Łódź
Model:: Baleno navy blue
Musisz podtrzymać napięcie, tak czy inaczej drugie ogniwo lub prostownik będzie potrzebne.


Góra
I co dalej?

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt 14 lip, 2009 18:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 04 lut, 2009 21:09
Posty: 33
Lokalizacja: Jaworzno
Model:: Liana 1.6i M16A ER416
driverlodz napisał(a):
zagubiłem kod do radia a w serwisie mi krzykneli 150zł i za kod i okres oczekiwania ok 4-5tyg.kiedys miałem takie doswiadzenie w innym aucie(opel)dowiedzieli mi sie jaki kod jak zakodowac pokazali i to wszystko za free i to w czasie 2dni sami zadzwonili i pokazali dlatego jestem troche zaskoczony ceną a jeszcze terminem prosze o pomoc jak to mozliwe

A jestes pewny, że jest zakodowane, miałem ten sam problem i pytałem w serwisie - powiedzieli, że nie było kodowane, a jeśli nawet to kod był 0000....


Góra
Suzuki Liana 1.6
CB President Jackson II + mik. Sadelta HM 300 + ant. Sirio 5000PL = best performance :-)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt 14 lip, 2009 19:22 
Offline
Współzałożyciel Stowarzyszenia

Dołączył(a): Pn 08 paź, 2007 20:25
Posty: 3839
Lokalizacja: Łódź
Model:: Baleno navy blue
prawnik18 napisał(a):
A jestes pewny, że jest zakodowane

Przyjąłem, że driver temat od tej strony przerobił :)


Góra
I co dalej?

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr 15 lip, 2009 16:21 
Offline

Dołączył(a): Cz 01 sty, 2009 20:30
Posty: 21
Lokalizacja: łódż
Model:: liana 1,4ddis
witam nie przerabiałem jeszcze tematu,bo sprawdziłem baterie i jescze długo potrzymają dlatego dalem sobie spokój ,porostu mialem kiedys inne auto i w serwisach ASO zupełnie podchodzą do tego tematu zupelnie inaczej, a ze aut w swoim krótkim zyciu juz pare miałem :) uwazam ze seris SUZUKI jest jednym z najszłabszych ze wszystkich marek dostepnych na naszym rynku(dostęp do info,schematy itp. itp.)i tyle dlatego wole pojechac do zaprzyjaznionego sklepu, elektronica,mechanica i ASO omijam zdaleka (chociaz podobno u mnie w miescie i tak jest jeden z najlepszych) boje sie jaką wiedzą wykazują sie znajsłabszego :piwo:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 12 lip, 2010 21:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 12 lip, 2010 20:35
Posty: 18
Lokalizacja: Łódź
Model:: Liana 1.6 '04
jak to jest z tym radiem? Mam od niego instrukcję, karty kodowe "czyste" bez wklejonego kodu. Jest szansa, że radio nie było zakodowany czy raczej muszę już zacząć poszukiwania oryginalnego kodu. Czy on jest zmienny, ustalany indywidualnie czy jak?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .