Teraz jest Pn 10 gru, 2018 14:36

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: So 20 mar, 2010 13:40 
Offline

Dołączył(a): So 01 lis, 2008 20:48
Posty: 82
Lokalizacja: Wadowice/Kraków
Model:: Grand Vitara 1.9 DDiS
W Polsce przedstawicielem dla VDO jest firma DRABPOL
http://www.drabpol.pl/


Góra
Alek_d

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 22 mar, 2010 12:14 
Offline

Dołączył(a): N 14 lut, 2010 21:22
Posty: 4
Lokalizacja: warszawa
Model:: G.Vitara 1,9 2006 r
alek_d napisał(a):
W Polsce przedstawicielem dla VDO jest firma DRABPOL
http://www.drabpol.pl/

dzięki serdeczne za namiary i pomoc
podrawiam :053:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 03 lut, 2011 11:51 
Offline

Dołączył(a): Pn 08 lis, 2010 20:58
Posty: 20
Lokalizacja: Łódź
Model:: Grand Vitara 1.9 DDiS
witajcie , jesli by ktoś znalazł się tak dobry i podesłał mi polską instrukcję na dafit.s@o2.pl to byłbym wdzięczny, bo u mnie niestety bo niemiecku wszystko i nic z tego nie rozumiem :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 03 lut, 2011 12:16 
Offline

Dołączył(a): Śr 21 lis, 2007 10:05
Posty: 4047
Lokalizacja: Czeladź/Katowice
Model:: Swift'07 1.3 GLX, Clio Kombi '11 na gnĂłj
dafit, poszło :)


Góra
nie jestem zupą pomidorową! Nie wszyscy muszą mnie lubić :)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 03 lut, 2011 20:37 
Offline

Dołączył(a): Pn 08 lis, 2010 20:58
Posty: 20
Lokalizacja: Łódź
Model:: Grand Vitara 1.9 DDiS
dzięki wielkie :piwo: doszło :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 20 lut, 2011 16:45 
Offline

Dołączył(a): Pn 08 lis, 2010 20:58
Posty: 20
Lokalizacja: Łódź
Model:: Grand Vitara 1.9 DDiS
chciałbym zakupić kod czy co tam potrzeba żeby ta navigacja działała ale na tej stronie http://www.drabpol.pl/ nie mogę się połapać gdzie jest jakaś informacja na temat map to raz dwa to rozumiem że mam wybór pomiędzy navteq teleatlas i i-cq ? bo jak szperałem w radiu to gdzieś w menu pojawiała się nazwa c-iq czy możliwe jest wgranie innej mapy w tym przypadku? czy jak zakupie coś takiego http://allegro.pl/mapa-vdo-dayton-2011- ... 15485.html to będzie wszystko grało? no i najważniejsze kwestia to czy ktoś wie jak w tym zmienić język? ktoś wcześniej pytał ale odpowiedzi nie uzyskał a w instrukcji słowem o tym nie wspomnieli jak zmienić język , i czy jest szansa na polskiego lektora do navigacji?zależy mi na zmianie języka chociażby na angielski bo mam po nie niemiecku a ja nie szprechen zi deutch :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 03 mar, 2011 11:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 08 lis, 2010 21:02
Posty: 118
Lokalizacja: GKA
Model:: GV 2.0 16v
witam,

ja tez bym prosil o instrukje do VDO SIEMENS na ced105@op.pl

Dziekuje z gory i pozdrawiam

CED


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 16 lut, 2017 08:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 26 sty, 2016 13:11
Posty: 36
Lokalizacja: Gdańsk
Model:: Suzuki Grand Vitara II
hej
mogę prosić o instrukcje do radyjka??
dziękuje
pozdrawiam
Sebastian Szczęsny
sebastian.szczesny@gmail.com


Góra
Sail-Fast-Live-Slow

 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .