Teraz jest Cz 18 paź, 2018 22:14

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt 22 mar, 2016 10:54 
Offline

Dołączył(a): So 03 paź, 2015 21:35
Posty: 83
Witajcie,

potrzebuje pomocy z ustawieniem fabrycznego radia w mojej GVII. Mianowicie problem polega na tym, że kiedy ja kupiłem sprowadzoną z Niemiec radio grało dobrze, czyli wyszukiwało stacje i grało czysto. Zmieniając język z niemieckiego na bardziej kontaktowy zresetowałem ustawienia i wybrałem inny język. Po restarcie radia nie chce wyszukać mi wszystkich stacji, a jak już wyszuka to trzeszczy i gubi zasięg.

Znalazłem w necie instrukcje w naszym ojczystym języku, ale nie mogę w niej znaleźć opcji /ustawienia żeby wszystko gralo jak należy czyli znów czysto i żeby radio szukało wszystkich dostępnych stacji i nie gubiło ich.


Nikt nie ma bądź miał podobnego problemu?!

=================
Może inaczej. Jeśli ktoś ma takie samo radio u siebie GVII proszę o zdjęcie ustawień bądź wypisanie poszczególnych parametrów ;-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 27 cze, 2016 21:58 
Offline

Dołączył(a): So 03 paź, 2015 21:35
Posty: 83
Nikt nic? Może problem tkwi gdzie indziej, może to wina wzmacniacza, anteny bądź bezpiecznika? A może trzeba ponownie wpisać kod radia?...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .