Teraz jest So 17 lis, 2018 10:17

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt 14 lip, 2009 18:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 04 lut, 2009 21:09
Posty: 33
Lokalizacja: Jaworzno
Model:: Liana 1.6i M16A ER416
Witam.
Czy jest jakiś sposób zamontowania w Lianie innego radia niż fabryczne np. 1DIN lub 2DIN innej firmy, da się jakoś obejść kształt wycięcia w desce (np. jakaś maskownica, ramka etc.) ??? Liana nie miała modelu z mp3, a przydało by się. p_18


Ostatnio edytowano Wt 14 lip, 2009 18:23 przez prawnik18, łącznie edytowano 1 raz

Góra
Suzuki Liana 1.6
CB President Jackson II + mik. Sadelta HM 300 + ant. Sirio 5000PL = best performance :-)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt 14 lip, 2009 20:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
widać, że nie chciało się czytać ...

viewtopic.php?t=4845


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 20 lip, 2009 20:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 04 lut, 2009 21:09
Posty: 33
Lokalizacja: Jaworzno
Model:: Liana 1.6i M16A ER416
Hellsin napisał(a):
widać, że nie chciało się czytać ...

viewtopic.php?t=4845

Pełna racja, wybaczcie ::?:
Przeczytałem, czy ktoś skorzystał może z tej ramki ? Nadal jest dostępna na allegro...
p_18


Góra
Suzuki Liana 1.6
CB President Jackson II + mik. Sadelta HM 300 + ant. Sirio 5000PL = best performance :-)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 27 lis, 2009 12:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 04 lis, 2009 08:21
Posty: 12
Lokalizacja: Leszno
Model:: Liana 1.6
Jakby ktoś potrzebował ramkę mam jedną na zbyciu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt 05 lut, 2013 23:49 
Offline

Dołączył(a): Wt 05 lut, 2013 23:33
Posty: 2
Lokalizacja: Szczecin
Model:: Liana
Panowie, mam problem z tym, co czytam na forum, mam bowiem inną deskę rozdzielczą. U mnie radio jest na górze, pod nim są zaś nawiewy, i panel sterowania nimi. Proszę radę, czy aby zmienić radio, muszę zdjąć centralny fragment deski? :;>: Boję się, żeby nie rozpiżdżyć...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt 23 wrz, 2014 11:40 
Offline

Dołączył(a): Wt 23 wrz, 2014 11:26
Posty: 14
Lokalizacja: Czechowice-Dziedzice
Model:: LIANA
Witajcie, właśnie nabyłem LIANĘ i planuję właśnie podłączyć jakieś wejście na dodatkowe źródło dźwięku (mp3).
Pomysł jest taki żeby włączyć się przed regulacją głośności i barwy dźwięku i zainstalować inteligentnie wyłącznik zasilania od pośredniej częstotliwości radia, względnie wykorzystać może nóżkę "mute" stereodekodera. Może ktoś to już przerabiał ?
Wymana sprzętu na inny wiąże się niestety z problemem estetyki, natomiast sprzęt fabryczny to porządny CLARION i brzmi faktycznie dobrze więc zmiana na jakieś badziewiaste PEING w którym przyciski działają jak chcą to nienajlepsze rozwiązanie.

Właśnie przeczytałem temat o zakodowanym radiu - prawda jest taka że to zależy czy użytkownik sobie takie zabezpieczenia aktywuje czy też nie.
Sprawdziłem to sobie z instrukcją obsługi.
Rzeczą do przemyślenia jest też podłączenie sobie zmieniarki mp3 http://mpx.pl/zmieniarka-usbsd-subarusu ... -p-89.html


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .