Teraz jest So 17 lis, 2018 10:39

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N 31 maja, 2009 13:18 
Offline

Dołączył(a): N 02 lis, 2008 13:12
Posty: 15
Lokalizacja: lublin
Model:: liana
Drodzy Forumowicze Po zamontowaniu zestawu głośników JBL model GT5-650C (Polecam świetnie grają, gwizdki pasują idealnie w wycięcia) Czuje pewien niedosyt po przetestowaniu zestawu na radiu innym niż fabryczne stwierdzam ze to seryjne nie daje po prostu rady a różnica dźwięku jest przepastna i zastanawiam się nad wymianą radyjka Zwracam z zapytaniem czy ktoś w końcu znalazł na to sposób mam dobry transmiter fm, jednak jakość daleko odbiega od płyty idealnym rozwiązaniem była by ramka jak na zdj 1 jednak nie znalazłem nigdzie w PL w ofercie http://firedragon-liana.narod.ru/magn/magn.html
Ramki oferowane na popularnym portalu aukcyjnym prawdopodobnie będą wyglądały jak na ostatnich zdj na tej stronie w linku a ja chcę coś takiego http://photofile.name/users/alexmak69/1 ... 150268807/
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie


Ostatnio edytowano N 31 maja, 2009 15:00 przez mmalin02, łącznie edytowano 4 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 31 maja, 2009 15:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
http://www.allegro.pl/item644145119_ram ... ml#gallery - nie wiem czemu jeszcze strona Bartexu mi nie wchodzi, bo oni też mieli ramki.


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 31 maja, 2009 15:35 
Offline

Dołączył(a): N 02 lis, 2008 13:12
Posty: 15
Lokalizacja: lublin
Model:: liana
No właśnie to widziałem ale obawiam się ze jak zamontuje zostaną dziury po bokach jak na ostatnich zdj w pierwszym linku a tego bym nie chciał. To orginalne radio jest głupio owalne :) chciał bym aby to było estetycznie Nawet zastanawiałem się czy nie będzie pasowała ramka od forda http://multisort.pl/preview/7884/a/6/1/ ... R132_C.jpg na pierwszy rzut oka podobna Napotkałem na takie rozwiązanie http://www.sound-factory.ru/Liana_DEH-P5900MP.htm albo przejście na Ipod i mp3 http://www.erta.ru/adapter/price_suzuki ... y-3e44s-sl Tyle ze fabryczne radio ma za mały wzmacniacz i chciał bym je zmienić no i nie czyta mp3 (tylko te najnowsze w Amerykańskich wersjach czytają mp3) Ciekawe jest to 1 zdj nie wiedziałem wcześniej ze było radyjko z kasetą.


Ostatnio edytowano N 31 maja, 2009 15:37 przez mmalin02, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 31 maja, 2009 16:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
jedno wiem na pewno - chcesz mieć ramkę dopasowaną w 100% podjedź do jakiegoś sklepu Car Audio co robią zabudowy - na 100% Ci coś wyrzeźbią jeśli boisz się o dziury w gotowych ramkach :)

tu link do Bartex-u :
http://www.bartex-caraudio.com.pl/produ ... ts_id=2024


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr 17 lis, 2010 18:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 12 lip, 2010 20:35
Posty: 18
Lokalizacja: Łódź
Model:: Liana 1.6 '04
No to mam problem. Padł mi aku i radio chce kodu, którego nie mam. Nie uśmiecha mi się płacić w ASO za kod, skoro tyle samo kosztuje całe radio na allegro. Chciałem spróbować na zagranicznych forach, gdzie magicy podają kody po numerze seryjnym radia. Tylko pytanie - jak wyjąć radio by sczytać numer seryjny?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .