Teraz jest Cz 13 gru, 2018 08:12

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N 05 wrz, 2010 16:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Witam. Chciałbym zakupić radioodtwarzacz nowy bądź używany(stan BDB) z obsługą USB lub kart pamięci. Chciałbym też aby miał wyjście na wzmacniacz. Nie znam się na audio, więc proszę Was o radę :) Ma grać w miarę czysto i mieć dobry bass... wcześniejszy Sony wydawał bardzo płaski dźwięk :/

w oko wpadł mi http://allegro.pl/kenwood-kdc-w4047ua-4 ... 81918.html

Chcę wydać do 300zł z przesyłką ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 05 wrz, 2010 17:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
1 RCA ... więc będzie albo sub, albo przód ... albo zabawa w rozdzielacze ...
Szukaj z 2 parami RCA, chyba że nie planujesz suba lub przodu pod wzmakiem :)

Thyzys napisał(a):
Ma grać w miarę czysto i mieć dobry bass


najbardziej dynamicznymi radiami są JVC i Pionki :)


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 05 wrz, 2010 19:50 
Offline
Współzałożyciel Stowarzyszenia

Dołączył(a): Pn 08 paź, 2007 20:25
Posty: 3839
Lokalizacja: Łódź
Model:: Baleno navy blue
Jak do 300 to 4000ub http://allegro.pl/pioneer-deh-4000ub-50 ... 48597.html
ale lekko przekraczając budżet to http://allegro.pl/pioneer-deh-50ub-wart ... 67387.html 50ub jest lepszy.


Góra
I co dalej?

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 05 wrz, 2010 20:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
sinus, pod jakim względem lepszy :?:

te w piątek oglądałem na żywo http://allegro.pl/pioneer-deh-2200ub-22 ... 11759.html

i powiem, że nawet mi się spodobało :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 05 wrz, 2010 21:30 
Offline
Współzałożyciel Stowarzyszenia

Dołączył(a): Pn 08 paź, 2007 20:25
Posty: 3839
Lokalizacja: Łódź
Model:: Baleno navy blue
Pod względem odtwarzanego dźwięku, w jakimkolwiek formacie, pionki zaczynają "grać" od modeli z 5 na przedzie.Jeśli zamierzasz podpinać wzmaki do radia i bawić się dalej w CA, to zaczynaj od dobrego radia, to podstawa.


Góra
I co dalej?

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 05 wrz, 2010 21:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N 17 sty, 2010 11:27
Posty: 27
Lokalizacja: Włocławek
Model:: Suzuki Swift GLX 1.3
tu jest też ciekawa propozycja http://allegro.pl/jvc-kd-g632-usb-super ... 67993.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 05 wrz, 2010 21:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
ja mam JVC KD-SH1000, ale trochę więcej chcę za niego :)
Zresztą to nie giełda :D Nie mniej jednak lepiej czasem doskładać i kupić coś lepszego, bo nigdy nie wiadomo co się przyda :)


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 10:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N 17 sty, 2010 11:27
Posty: 27
Lokalizacja: Włocławek
Model:: Suzuki Swift GLX 1.3
Dokładnie Hellsin choroba CA ciągle postępuje i ciągle jest czegoś za mało :D sam wiem po sobie, najpierw miałem głośnik standardowe i suba na początek było ok ale później zaczęło czegoś brakować a mając radio z jednym wyjściem RCA jak kolega szuka to na długo podejrzewam że mu nie wystarczy, zawsze się lepiej zabezpieczyć i jednostkę mieć już z głowy a zająć się rozbudową np.systemu przedniego bądź zmianą suba

[ Dodano: Pon 06 Wrz, 2010 11:29 ]
Hellsin napisał(a):
ja mam JVC KD-SH1000, ale trochę więcej chcę za niego :)

A ile byś za niego chciał?? bo ja mam CLARION DXZ778RUSB i chciał bym go zmienić bo nie jest w pełni wykorzystany mi tylko chodzi o czasówkę i 2 wyjścia rca to może byśmy się zamienili jeśli cie to interesuje


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 12:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
co powiecie na propozycje poldo1985, :?: ja byłbym nawet za :)

w oko wpadł mi jeszcze http://allegro.pl/blaupunkt-melbourne-s ... 21702.html ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 14:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
poldo1985 napisał(a):
A ile byś za niego chciał?? bo ja mam CLARION DXZ778RUSB i chciał bym go zmienić bo nie jest w pełni wykorzystany mi tylko chodzi o czasówkę i 2 wyjścia rca to może byśmy się zamienili jeśli cie to interesuje


nie, nie zamieniam się, ja chcę go sprzedać :)
a JVC tak samo ma to co 778, a nawet więcej, tylko że jest bardziej dynamicznym radiem.

Co do propozycji Poldo - nie :D :P
Jak już to :

http://allegro.pl/jvc-kd-lhx501-gwaranc ... 90827.html - ten

lub

http://allegro.pl/jvc-kd-sh909r-100-spr ... ml#gallery - ten

Oba są wypas jak na ten budżet :)
Albo szukaj Pionka DEH-7500MP - bardzo dobre radio w przystępnej cenie :)

http://allegro.pl/radio-pioneer-p7500mp ... 46816.html - da się trafić za 300 zł z małym hakiem

http://allegro.pl/pioneer-deh-5900mp-mp ... 44572.html - lub taki z nowszych :)


Ostatnio edytowano Pn 06 wrz, 2010 14:57 przez Hellsin, łącznie edytowano 2 razy

Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 15:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Chcę wydać do 300zł :D
koniecznie USB lub slot na karty pamięci :)

słuchajcie, czy różnica pomiędzy tym Pioneerem http://allegro.pl/pioneer-deh-2200ub-22 ... 11759.html a podawanych przez Was jest tak duża bym mógł to zauważyć?

Bardzo wymagający nie jestem :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 16:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Thyzys napisał(a):
Chcę wydać do 300zł :D


oba JVC-y są do 300 przeze mnie podane :P
Te Pionki - tak samo trafiają się w tej kasie :P

Pamiętaj że radia nie kupujesz na rok :P ( no chyba że masz tak jak ja ;) )

Thyzys napisał(a):
koniecznie USB lub slot na karty pamięci :)


na co Ci to ? AUX, wpinka i masz to samo ...
poza tym płyta z MP3 nie jest zła aż tak ;)

Thyzys napisał(a):
podawanych przez Was jest tak duża bym mógł to zauważyć?


w późniejszej rozbudowie zobaczysz to raz, po drugie to radio to low-end ... najniższa z możliwych półek, cena taka bo ma usb ... tak było by to radio za 200 zł ...

Tamte radia to są średnie półki, bądź średnie wyższe, są bardzo dobrymi jednostkami.


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 16:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 21 lis, 2007 05:37
Posty: 5294
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Model:: Citroen C5 :P
Hellsin napisał(a):
AUX, wpinka i masz to samo ...

Możesz to wyjaśnić? :P
Bo ja też nie mam wejścia USB i mnie to strasznie ciekawi :D
Hellsin napisał(a):
poza tym płyta z MP3 nie jest zła aż tak

jest.. :P


Góra
Nieznajomy nie był stary, ale włosy miał prawie zupełnie białe. Pod płaszczem nosił wytarty skórzany kubrak, sznurowany pod szyją i na ramionach. Kiedy ściągnął swój płaszcz, wszyscy zauważyli, że na pasie za plecami miał miecz.

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 16:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 02 kwi, 2008 21:30
Posty: 5878
Lokalizacja: Poznań
Model:: <-Baleno 1.8, ->Astra H
wyjscie aux + kabel + odtwarzacz mp3 :)


Góra
Suzuki Baleno 1.8 - niepozorne i zadziorne :diabel2:
"Każdy problem ma rozwiązanie - skoro nie ma rozwiązania, to nie ma problemu" :okulary:

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 16:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 21 lis, 2007 05:37
Posty: 5294
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Model:: Citroen C5 :P
:galy: paranoja. To ma być niby to samo? To może jeszcze transmiter FM :P
Ja w moim chyba nie ma AUX wyjścia, więc i tak nawet lipa :585:


Góra
Nieznajomy nie był stary, ale włosy miał prawie zupełnie białe. Pod płaszczem nosił wytarty skórzany kubrak, sznurowany pod szyją i na ramionach. Kiedy ściągnął swój płaszcz, wszyscy zauważyli, że na pasie za plecami miał miecz.

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 18:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
WES82 napisał(a):
Możesz to wyjaśnić? :P
Bo ja też nie mam wejścia USB i mnie to strasznie ciekawi :D


hoodzix napisał(a):
wyjscie aux + kabel + odtwarzacz mp3 :)


WES82 napisał(a):
:galy: paranoja. To ma być niby to samo? To może jeszcze transmiter FM :P


jest to wyjście z sytuacji ... ot co :D

WES82 napisał(a):
jest.. :P


nie jest ... mp3 dobrze zripowana w bit rate 320kbps zajmie więcej ( 1/3 tego co piosenka na CD Audio ), ale już będzie w miarę ...
Chcesz to puszczę Ci na naprawdę dobrym sprzęcie taką mp3 i audio CD, zobaczymy czy masz na tyle wyczulone ucho ( ja znam osoby co mają, ale to nie o tym :D )

WES82 napisał(a):
Ja w moim chyba nie ma AUX wyjścia, więc i tak nawet lipa :585:


bo nie każde radio go ma :)


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 18:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 21 lis, 2007 05:37
Posty: 5294
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Model:: Citroen C5 :P
Hellsin napisał(a):
...mp3 dobrze zripowana w bit rate 320kbps...

Hell to to ja wiem ;) tu nawet nie ma znaczenia czy to pendrive czy płyta :)
Tyle, że to po prostu niewygodne ;)
Mam klika fajnych kawałków do posłuchania na kompie i jakoś nie bardzo mam chęć/czas/zapał nagrywać ich na płytkę. A potem wozić w aucie stos płytek a na każdej kilka kawałków :D Na pena można wrzucić na 3 minuty przed wyjściem z domu to co mnie interesuje i to jest w tym rozwiązaniu takie fajne ;)


Góra
Nieznajomy nie był stary, ale włosy miał prawie zupełnie białe. Pod płaszczem nosił wytarty skórzany kubrak, sznurowany pod szyją i na ramionach. Kiedy ściągnął swój płaszcz, wszyscy zauważyli, że na pasie za plecami miał miecz.

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 19:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
ja tam mam muzę na płytach :D nie narzekam :D
W planach jest kupno takiej małej zmieniarki, na naprawdę duziooooo płytek :D


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 19:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
WES82 napisał(a):
Mam klika fajnych kawałków do posłuchania na kompie i jakoś nie bardzo mam chęć/czas/zapał nagrywać ich na płytkę. A potem wozić w aucie stos płytek a na każdej kilka kawałków :D Na pena można wrzucić na 3 minuty przed wyjściem z domu to co mnie interesuje i to jest w tym rozwiązaniu takie fajne ;)


trafiłeś, dlatego chcę coś z pamięcią Flash :) chyba kupię tego Pioneera, spodobał mi się, jest w dobrej cenie i ma USB. Słyszałem jak gra bez wzmacniacza i w 100% mi to odpowiada :) chociaż ten pierwszy Kenwood też niczego sobie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 19:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
a miałem się nie wypowiadać już w kwestiach audio na forum i chyba mi to dobrze zrobi :D
bo jak grochem o ścianę, ja bym za to radio nie dał tej kasy ... ale to Twoja kasa, więc rób jak chcesz :)

Życzę miłego użytkowania radia :) :piwo:


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 19:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Hellsin, mam też kilka oryginalnych płytek, na nich jakość jest lepsza niż na MP3 zwykłym, ale jakieś nowości, wrzucałbym sobie na pena :)

[ Dodano: Pon 06 Wrz, 2010 20:29 ]
Hellsin, wiem co masz na myśli, ale to jest ładna nówka i ma wszystko co ja potrzebuję. Jeszcze nie kupuję więc w razie gdybyś znalazł coś z USB do 300zł to z chęcią przemyślę to :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 19:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Thyzys - nie no spoko, w Twoich potrzebach to jest ten, albo 4200 ... niestety do 4200 trzeba dołożyć :(

http://www.audiopioneer.pl/product/show ... ontent=724 - także nóweks


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Hellsin, w moim przypadku częściej narzekałbym na brak USB czy SD niż na minimalnie gorszą jakośc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Thyzys napisał(a):
Hellsin, w moim przypadku częściej narzekałbym na brak USB czy SD niż na minimalnie gorszą jakośc :)


bardziej chodzi mi o rozbudowę - dla mnie min. to 2 pary rca ... ( w tej chwili nie wiem czy starczą mi 3 pary :D )


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Hellsin, ja może kiedyś zaprezentuję sobie wzmacniacz na 4 kanały i sub do tego mały, nic po za tym :) chciałbym po 50-60 Watt RMS na koniec uzyskać :) to by mnie zadowoliło :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Thyzys napisał(a):
Hellsin, ja może kiedyś zaprezentuję sobie wzmacniacz na 4 kanały i sub do tego mały, nic po za tym :)


to tak jak Ci pisałem - kupisz Pionka i będziesz musiał bawić się w rozdzielacze, oraz w filtry na kablach :)


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Hellsin, 4 kanałowy potrzebuje 2 pary wyjść? no to będzie zabawa ;) albo tylko 2 kanałowy ;)

wiesz, trudno mi wyrzucić 150zł więcej powiedzmy, i tak ostro zaboli mnie zmiana silnika :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Thyzys napisał(a):
Hellsin, 4 kanałowy potrzebuje 2 pary wyjść?


niom ... na 2 kanały przypada jedna para :P

Thyzys napisał(a):
no to będzie zabawa ;) albo tylko 2 kanałowy ;)


jak chcesz :)

Thyzys napisał(a):
wiesz, trudno mi wyrzucić 150zł więcej powiedzmy, i tak ostro zaboli mnie zmiana silnika :)


to poczekaj, zrób silnik i potem spokojnie kup radio - z tym jak wytrzymałeś już tyle, to dasz radę wytrzymać i trochę więcej :)


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Hellsin, wiem ile muszę mieć na silnik i całą operację, po za tym moralnie nie chcę wydać więcej na odtwarzacz :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 06 wrz, 2010 20:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Thyzys napisał(a):
Hellsin, wiem ile muszę mieć na silnik i całą operację


no ok :)

Thyzys napisał(a):
po za tym moralnie nie chcę wydać więcej na odtwarzacz :D


albo rybki, albo ... :D


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 11 wrz, 2010 22:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
cały czas mam na oku wczesniej pokazanego pioneera, jest ich sporo także nie spiesze się z zamawianiem, bo zawsze może wpaść w oko coś lepszego w tej cenie. Tymczasem powiedzcie mi, czy warto kupić wzmacniacz KENWOOD KAC-622. Chciałbym zmostkować i podłączyć pod niego w przyszłości subik około 90-100Watt rms :) Przód będzie wygłuszony na samym radiu ;)


Ostatnio edytowano So 11 wrz, 2010 22:47 przez Thyzys, łącznie edytowano 4 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 17 wrz, 2010 07:47 
Offline

Dołączył(a): Śr 15 wrz, 2010 13:45
Posty: 82
Lokalizacja: Lonevaag
Model:: Baleno
Mam takie pytanko. Zastanawiam sie nad wstawieniem jakiegos panelu, np. tego http://allegro.pl/alpine-ine-s900r-nowa ... 54909.html
Chodzi o to czy po wyjeciu standardowego radia i polki ponizej zmiesci sie to do balona bez wielkich przerobek?


Góra
Teraz Baleno 1.6 kombi 4x4 2003r, docelowo XL7

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 17 wrz, 2010 08:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 02 lut, 2009 00:01
Posty: 2261
Lokalizacja: Świdnica,Wrocław
Model:: BALENO GS 1.3 1999r, WAGON R+ 1.0 1999R
Paco, oczywiście że tak. Po za tym akurat ty jesteś w o tyle lepszej sytuacji, że tam gdzie mieszkasz takie kombajny są o wiele tańsze. Jak miałbym na zbyciu taką kaskę to bym się nie zastanawiał. To pozwala ci nawet podłączyć CAR PC więc sam się zastanów :)


Góra
MICHAŁ (BANAN)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 17 wrz, 2010 09:08 
Offline

Dołączył(a): Śr 15 wrz, 2010 13:45
Posty: 82
Lokalizacja: Lonevaag
Model:: Baleno
to narazie plany, do tego dochodza nowe glosniki jeszcze. A co do cen to hmm nie wszystko jest tansze.
Takie alpine to 12.000,- czyli drozej o 2000PLN


Góra
Teraz Baleno 1.6 kombi 4x4 2003r, docelowo XL7

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 17 wrz, 2010 21:25 
Offline
Współzałożyciel Stowarzyszenia

Dołączył(a): Pn 08 paź, 2007 20:25
Posty: 3839
Lokalizacja: Łódź
Model:: Baleno navy blue
Może nie być słodko, musisz przed kupnem pomiar zrobić, całkowita wysokość wnęki to nie jest standardowe 2din.


Góra
I co dalej?

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 17 wrz, 2010 22:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
sinus napisał(a):
Takie alpine to 12.000,- czyli drozej o 2000PLN


podawaj model, załatwi się taniej w PL :)


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 18 wrz, 2010 11:20 
Offline

Dołączył(a): Śr 15 wrz, 2010 13:45
Posty: 82
Lokalizacja: Lonevaag
Model:: Baleno
Hellsin, no taki sam model w PL 3.999PLN :)


Góra
Teraz Baleno 1.6 kombi 4x4 2003r, docelowo XL7

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 18 wrz, 2010 23:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Paco napisał(a):
Hellsin, no taki sam model w PL 3.999PLN :)


zależy dla kogo, chcesz to się spytam, za ile ja mogę go mieć :)


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 26 wrz, 2010 11:13 
Offline

Dołączył(a): Wt 09 mar, 2010 10:39
Posty: 55
Lokalizacja: zielona góra
Model:: Baleno 1.6 16v kombi
ALPINE CDE-113BT - polecam!


Góra
Maniak suzuki: Swift 8v HOTHATCH -> Swift sedan 8v -> Baleno 1.6 Kombi

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 26 wrz, 2010 12:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Lucaszz napisał(a):
ALPINE CDE-113BT - polecam!


gdyż ... ?


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 27 wrz, 2010 15:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
http://allegro.pl/wzmacniacz-marquant-m ... 17907.html

Warto brać za taką kasę, pod mojego Pioneera ?
Z przodu mam Boshmann'y AV-6200 70 Watt RMS, z tyłu w niedalekiej przyszłości planuję subik wstawić.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 27 wrz, 2010 16:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 02 lut, 2009 00:01
Posty: 2261
Lokalizacja: Świdnica,Wrocław
Model:: BALENO GS 1.3 1999r, WAGON R+ 1.0 1999R
Daj spokój, tania chińszczyzna.... Za tą cenę dobrego calibra możesz wyrwać


Ostatnio edytowano Pn 27 wrz, 2010 16:38 przez banan1122, łącznie edytowano 1 raz

Góra
MICHAŁ (BANAN)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 27 wrz, 2010 17:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
banan1122, nie znam się dlatego pytam :)

[ Dodano: Pon 27 Wrz, 2010 19:08 ]
http://allegro.pl/jbl-gtq-190-nie-alpin ... 32620.html

przód by mi dobrze napędził, na tył też szału nie przewiduje. Solidne 40 Watt RMS na przód przy wygłuszeniu powinno dobrze oddychać :) W mostku ( 2 kanały) ten wzmacniacz ma 190 WATT ? aż tyle nie potrzebuje ;)

Chcę kupić jakiś wzmacniacz, który wspomoże radio, bardzo wybredny nie jestem przecież :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 27 wrz, 2010 19:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 02 lut, 2009 00:01
Posty: 2261
Lokalizacja: Świdnica,Wrocław
Model:: BALENO GS 1.3 1999r, WAGON R+ 1.0 1999R
Thyzys, jak chcesz kupić nowego hamerykanckiego wzmaka to uśmiechnij się do fliOxa, on ma nową czterokanałówkę, dla ciebie wystarczy spokojnie i na przód i pod suba w przyszłości. Firma a/d/s


Góra
MICHAŁ (BANAN)

 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .