Teraz jest So 14 gru, 2019 00:13

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: So 21 sie, 2010 14:18 
Offline

Dołączył(a): So 25 kwi, 2009 16:31
Posty: 25
Lokalizacja: Chojnice
Model:: Baleno
witam !
chcialbym podlaczyc radio pod stacyjke (nie iwem czy dobrze to zinterpretowalem)
chodzi mi o to by po przekreceniu kluczyka radio sie automatycznie wlaczalo.
a po wyjeciu go ze stacyjki lub przekreceniu na pozycje "0" wylaczalo sie automatycznie.
prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 21 sie, 2010 18:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 29 lis, 2007 13:51
Posty: 6079
Lokalizacja: Mysłowice
Model:: Zafira, Astra
Sprawdź okablowanie, bo seryjnie tak jest radio podpięte. Wyjmij je cąłkowicie i popatrz na kostke tak żeby się wszystkie kabelki zgadzały bo pewnie masz zmostkowane dwa.


Góra
Sprzedam sporo części do Baleno 3d '96

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 22 sie, 2010 10:08 
Offline

Dołączył(a): So 25 kwi, 2009 16:31
Posty: 25
Lokalizacja: Chojnice
Model:: Baleno
no wlasnie wiem ze tak jest podlaczone orginalnie
tez tak mailem podlaczone.
tylko gdy podlaczalem tube cos sie zepsulo.
mozliwe gdy ciagnolem kostke od tylu zeby radio dobrze schowac w "kieszen" ktorys z kabli wypadl.
a nie wiesz jaki kolor kabelka ma ten od stacyjki ????


Ostatnio edytowano N 22 sie, 2010 10:09 przez wysek91, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 22 sie, 2010 10:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 29 lis, 2007 13:51
Posty: 6079
Lokalizacja: Mysłowice
Model:: Zafira, Astra
Czerwony.


Góra
Sprzedam sporo części do Baleno 3d '96

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 22 sie, 2010 12:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
czerwony jest od zasilania równo ze stacyjką a żółty jest od podtrzymywania pamięci. Prawdopodobnie żółty i czerwony wychodzący od radia masz podłączone tylko pod żółty na kostce. Musisz je rozdzielić, tzn. żółty do żółtego, czerwony do czerwonego :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 23 sie, 2010 10:06 
Offline

Dołączył(a): So 25 kwi, 2009 16:31
Posty: 25
Lokalizacja: Chojnice
Model:: Baleno
w weekend spróbuje sie pobawic :P


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .