Teraz jest Pn 26 sie, 2019 07:03

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr 09 gru, 2009 17:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 27 sie, 2009 16:51
Posty: 66
Lokalizacja: Bydgoszcz
Model:: Baleno Kombi 1.6
Mam pytanie co do napiecia...jakie napiecie powinno być w radiowym kablu REM....12 V ?


Ostatnio edytowano Śr 09 gru, 2009 18:29 przez adrianbyd, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr 09 gru, 2009 18:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 29 lis, 2007 13:51
Posty: 6079
Lokalizacja: Mysłowice
Model:: Zafira, Astra
Chodzi Ci o remote? Taki niebieski. To samo co zasilanie anteny bodajze 6-15V. Z reguły idzie chyba 12. Wiem że kiedyś sie mostkowało +12 z remote jak go nie było w radiu, żeby wzmak działał.


Góra
Sprzedam sporo części do Baleno 3d '96

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr 09 gru, 2009 19:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 27 sie, 2009 16:51
Posty: 66
Lokalizacja: Bydgoszcz
Model:: Baleno Kombi 1.6
o właśnie o to mi chodziło dzienx


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .