Teraz jest N 19 sie, 2018 06:30

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt 11 maja, 2010 15:41 
Offline

Dołączył(a): Wt 11 maja, 2010 15:25
Posty: 100
Lokalizacja: radom
Model:: gv 2006 2.7 usa
Witam robił ktoś kabel do vitarki z 2006??ja znalazłem takie how to nawet było wyżej wymienione w pierwszym poście. jednak po połączeniu w radiu wyskakuje Telephon!!użyłem do tego opornika 1,47ohma może to jest przyczyna
może ktoś pomoc będę bardzo wdzięczny!!
pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr 12 maja, 2010 20:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 21 lis, 2007 09:54
Posty: 2139
Lokalizacja: Warszawa
Model:: inny
Witaj siubuk na Forum. :)
Zapraszamy do wątku powitalnego: viewtopic.php?t=6503&start=660


Góra
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 13 maja, 2010 15:31 
Offline

Dołączył(a): Wt 11 maja, 2010 15:25
Posty: 100
Lokalizacja: radom
Model:: gv 2006 2.7 usa
przepraszam juz sie przywitalem !!
mam nadzieje ze ktos mi pomoze!!
dziekuje bardzo!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 13 maja, 2010 17:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
był gdzieś opisany AUX na Claion-owych GV, wystarczy poszukać


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 13 maja, 2010 17:07 
Offline

Dołączył(a): Wt 11 maja, 2010 15:25
Posty: 100
Lokalizacja: radom
Model:: gv 2006 2.7 usa
szukałem mam opis robię dokładnie jak w opisie i wyskakuje telephon:(i blokuje się radio po odłączeniu opornika działa radio jak należny ale aux nadal nie działa:(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 13 maja, 2010 17:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
Cytuj:
szukałem mam opis robię dokładnie jak w opisie i wyskakuje telephon:(i blokuje się radio po odłączeniu opornika działa radio jak należny ale aux nadal nie działa:(


a rady Mahun-a Ci nie pomogły ?


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 13 maja, 2010 17:15 
Offline

Dołączył(a): Wt 11 maja, 2010 15:25
Posty: 100
Lokalizacja: radom
Model:: gv 2006 2.7 usa
wlasne to jest ten sam opis tyko do radia po 2007 roku ja mam z 2006 i aux znajduje sie w schowku jedyna mozliwosc to opornik za maly moze mi sprzedali 1.5ohma a nie 1.5 kohma


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 13 maja, 2010 17:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6760
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
siubuk napisał(a):
to opornik za maly moze mi sprzedali 1.5ohma a nie 1.5 kohma


możliwe, wymień go i sprawdź, to jedyna rada


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 14 maja, 2010 16:49 
Offline

Dołączył(a): Wt 11 maja, 2010 15:25
Posty: 100
Lokalizacja: radom
Model:: gv 2006 2.7 usa
Witam juz dziala wszystko ktos sprzedal zly rezystor:)teraz mam pytanie jesli mam uaktywnione wejscie AUX czy jak podlacze zestaw glosnomowiacy bedzie wszystko dzialalo razem??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 11 lut, 2013 22:25 
Offline

Dołączył(a): Śr 30 sty, 2013 16:13
Posty: 2
Lokalizacja: Łódź
Model:: Suzuki Grand Vitara 2007
Witam,
Ne wstępie szacun dla mahuna za manual. :piwo:
Od dłuższego czasu irytowało mnie ,że nie ma wyjścia AUX w mojej Suzi więc zaryzykowałem i zrobiłem kabelek w/g wspomnianego manuala.
Efekt jest znakomity. Kosztem 8 zł mogę używać AUX-a .
Wspomnę,że moje radio to Clarion PS 2990D

Obrazek


Obrazek


Ostatnio edytowano Pn 11 lut, 2013 22:51 przez veto74, łącznie edytowano 3 razy

Góra
VETO

 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .