Teraz jest Pn 23 lip, 2018 11:02

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt 25 maja, 2012 19:12 
Moja GV jest po diagnozie. Tylny czujnik samopoziomowania kwalifikuje się do wymiany. Moje pytanie jest takie, czy są jakieś zamienniki? Może pasuje z jakiegoś innego auta?

Przy okazji jeszcze inne pytania.
Czy GV ma korektę dynamiczną w czasie jazdy po nierównościach?
Czy po uruchomieniu świateł powinny wykonać test silniczków?
Narazie chyba tyle pytań. Tyle się oczytałem o podbych problemach na innych forach, że sam już nie wiem jak jest w GV.


Ostatnio edytowano Pt 25 maja, 2012 22:10 przez Wunsch, łącznie edytowano 2 razy

Góra
  
 
PostNapisane: So 26 maja, 2012 20:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 21 lis, 2007 09:48
Posty: 4332
Model:: GV II 1,9DDIS 2007
Dynamicznego chyba nie ma i może lepiej ;) Na moje oko to korekta następuje tylko przy postoju auta, a przynajmniej ja tyko w takiej sytuacji zauważyłem.

Testu silniczków nie zaobserwowałem.

A dlaczego czujnik do wymiany? Jakie objawy?


Góra
Pozdrawiam
Marek
"There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don't" ;)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 27 maja, 2012 14:17 
Czoboki, czujnik robi zwarcie w układzie i powoduje przegrzewanie się modułu sterującego. :(


Góra
  
 
PostNapisane: Wt 29 maja, 2012 13:08 
Nikt nic nie jest w stanie poradzić? :urban:


Góra
  
 
PostNapisane: Śr 09 wrz, 2015 19:28 
Offline

Dołączył(a): Śr 09 wrz, 2015 18:21
Posty: 2
Model:: GVII
Witam wszystkich,
To mój pierwszy post na forum, od niedawna jestem posiadaczem GVII, zaczynam poznawać uroki Suzi i pojawiają się pytania.
Odkryłem że nie działa czujnik poziomowania ksenonów. Powodem jest urwany łącznik, ten który zamocowany jest do wahacza. Sam czujnik jest sprawny ale w sumie nie działa.
Mam pytanie czy ten element można dokupić? Ewentualnie może ktoś z Kolegów poda mi długość tego elementu w celu dorobienia łącznika we własnym zakresie.

Pozdrawiam

Tomek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr 09 wrz, 2015 21:29 
Offline
Klubowicz KSP
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 11 kwi, 2009 12:47
Posty: 5633
Lokalizacja: Otwock
Model:: Już żodyn :-) wcześniej 4 jimny
łącznik jest taki sam na przednim wahaczu jak i na tylnym. Na obu nie masz


Góra
Kuba (mrquad)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz 10 wrz, 2015 21:50 
Offline

Dołączył(a): Śr 09 wrz, 2015 18:21
Posty: 2
Model:: GVII
O tym nie pomyślałam [WINKING FACE] Sprawdzę przód i może uda mi się dorobić ten element. Dzięki!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .