Teraz jest Pt 23 sie, 2019 10:25

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N 03 kwi, 2011 14:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 13 maja, 2010 18:12
Posty: 533
Lokalizacja: Szczecin
Model:: Swift Comfort 1.3 92KM
Witam,
Jakie macie ciśnienie w oponach w swoich Swiftach?
Podawajcie rozmiar opony i ciśnienie przód/tył/pusty/pełny

U mnie:

185/60/15
2,4/2,4/2,4/2,4 bara

Damian


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 03 kwi, 2011 17:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 11 mar, 2008 01:12
Posty: 577
Lokalizacja: Katowice
Model:: Swift 1.2 2014r.
Pompuje wg instrukcji

185/60/15
przod - 2.3
tyl - 2.1

ps
podajesz kazde kolo osobno ? :zdziw:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 03 kwi, 2011 17:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 13 maja, 2010 18:12
Posty: 533
Lokalizacja: Szczecin
Model:: Swift Comfort 1.3 92KM
etom, podałem też dla pełnego i pustego auta :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 04 kwi, 2011 18:24 
Offline
Klubowicz KSP
Współzałożyciel Stowarzyszenia
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 08 paź, 2007 20:58
Posty: 2898
Lokalizacja: Warszawa
Model:: Swift'06 GLX 1,3 jp
Nie tn typ autka , sprawa dla Moderatora

Ciśnienie mam na słupku od strony kierowcy , i do tego się stosuje :)


Góra
Pozdrawiam :)swift[ , Baleno , ignis , liana , Wagon R+, Splash , Vitara, Grand Vitara , sx4 , Jimny, Samurai
亚洛斯拉夫
http://www.klubsuzuki.pl

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 04 kwi, 2011 20:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 21 sty, 2009 20:07
Posty: 1764
Lokalizacja: Wwa
Model:: suzuki swift 1.3 GLX
etom napisał(a):
Pompuje wg instrukcji


tez uwazam, ze w tej kwestii producent raczej sie nie myli.

BTW opony z przekoroczonym cisnieniem szybciej sie zuzywaja.


Góra
Call by so many different names, but your glory still remains the same. Never will i change, the way that i feel about jah love.

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 04 kwi, 2011 21:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 01 mar, 2010 19:35
Posty: 919
Lokalizacja: Warszawa
Model:: rodzinnie Mazda 6 MPS ;-)
pompuję ZAWSZE :D z instrukcją, no chyba że mam załadowany cały tył do daje troszkę więcej niż w instrukcji o 0,1 i jest git


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 04 kwi, 2011 21:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 22 lis, 2007 19:56
Posty: 6762
Lokalizacja: Ślunsk/EU
Model:: SS/SSS/E46 Cd
również z obstrukcją :D


Góra
Co to znaczy zero kompromisów ? - tzn. zero pieniędzy od 1 danego miesiąca do 1 przyszłego :D
Były moderator forum - podziękowałem wraz z 17.03.2011

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr 13 kwi, 2011 22:06 
Offline

Dołączył(a): N 16 gru, 2007 15:20
Posty: 6768
Lokalizacja: Poznań
Model:: Swift 5D 1.3 GS '05
ja niby też, ale na Tor Gostyń sprawdzony setup to 2.0 przód, 2.0 lub 2.1 tył

o :diabel:


Góra
Pozdrawiam

wiem, że nic nie wiem :)

 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .