Teraz jest Cz 22 sie, 2019 14:56

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt 04 lis, 2011 19:29 
Offline

Dołączył(a): Śr 02 lis, 2011 13:40
Posty: 217
Lokalizacja: MAKRO>Japonia
Model:: Swift Sport by S2000 SK65524
http://allegro.pl/honda-citroen-peugeot ... 73665.html

Co sadzicie o takim czyms,cena niska jest to cos warte?


Ostatnio edytowano Pt 04 lis, 2011 21:29 przez adamlasota, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 04 lis, 2011 21:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 02 kwi, 2008 21:30
Posty: 5878
Lokalizacja: Poznań
Model:: <-Baleno 1.8, ->Astra H
hehe w czwartek to zamowilem i ciagle czekam. Zobaczymy :)


Góra
Suzuki Baleno 1.8 - niepozorne i zadziorne :diabel2:
"Każdy problem ma rozwiązanie - skoro nie ma rozwiązania, to nie ma problemu" :okulary:

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 04 lis, 2011 22:15 
Offline
Klubowicz KSP
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 11 kwi, 2009 12:47
Posty: 5679
Lokalizacja: Otwock
Model:: Już żodyn :-) wcześniej 4 jimny
no ja mam takie urządzenie już ponad rok. Jest ok. Akurat ja używam wraz z płatnym programem ale z tego co sprawdzałem to ładnie chodzi też na tych bezpłatnych. Kilku forumowiczom udało się wykasować błędy


Góra
Kuba (mrquad)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 04 lis, 2011 22:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 02 kwi, 2008 21:30
Posty: 5878
Lokalizacja: Poznań
Model:: <-Baleno 1.8, ->Astra H
jestem ciekaw czy u mnie cos znajdzie...


Góra
Suzuki Baleno 1.8 - niepozorne i zadziorne :diabel2:
"Każdy problem ma rozwiązanie - skoro nie ma rozwiązania, to nie ma problemu" :okulary:

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt 04 lis, 2011 23:19 
Offline
Współzałożyciel Stowarzyszenia
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 09 paź, 2007 13:49
Posty: 7013
Lokalizacja: Ruda Śląska
Model:: Ignis Sport
mam coś takiego na BT z pewnej republiki z drugiego końca świata z przesyłką za połowę tej kasy :]


Góra
Baleno GS > Ignis Sport

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 05 lis, 2011 11:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 21 sty, 2009 20:07
Posty: 1764
Lokalizacja: Wwa
Model:: suzuki swift 1.3 GLX
viewtopic.php?t=9215 podrzucam link gdzie toczy się podobna dyskusja.


Góra
Call by so many different names, but your glory still remains the same. Never will i change, the way that i feel about jah love.

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 05 lis, 2011 17:42 
Offline

Dołączył(a): Śr 02 lis, 2011 13:40
Posty: 217
Lokalizacja: MAKRO>Japonia
Model:: Swift Sport by S2000 SK65524
kzaremba2 napisał(a):
Kilku forumowiczom udało się wykasować błędy
Udało sie;P to chyba znaczy ze nie jest to najlepszee:P chce takie urzadzonko do kasowania bledow w razie czego:P oraz do sprawdzenia wszystkiegoo:P Nie chce wydawac kasy na uda sie czy nie udaa:P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 05 lis, 2011 17:43 
Offline
Klubowicz KSP
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 11 kwi, 2009 12:47
Posty: 5679
Lokalizacja: Otwock
Model:: Już żodyn :-) wcześniej 4 jimny
no i właśnie do tego co wymieniłeś to urządzenie się nadaję


Góra
Kuba (mrquad)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 05 lis, 2011 19:53 
Offline

Dołączył(a): Śr 02 lis, 2011 13:40
Posty: 217
Lokalizacja: MAKRO>Japonia
Model:: Swift Sport by S2000 SK65524
a jak wygląda z instalacja? sa jakiies trudności? bedzie pasowac do swifta sport 2007?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 05 lis, 2011 19:59 
Offline
Klubowicz KSP
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 11 kwi, 2009 12:47
Posty: 5679
Lokalizacja: Otwock
Model:: Już żodyn :-) wcześniej 4 jimny
samo złącze podłączasz do OBD w samochodzie i do usb w kompie i w zależności od tego z jakiego programu korzystasz, zmieniasz ustawienia w samym programie. Bankowo do tego kabla bedzię dołączona płytka z instrukcją i pewnie z kilkoma programami


Góra
Kuba (mrquad)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 05 lis, 2011 20:00 
Offline

Dołączył(a): Śr 02 lis, 2011 13:40
Posty: 217
Lokalizacja: MAKRO>Japonia
Model:: Swift Sport by S2000 SK65524
too fajowskoo:Ddzieki po wyplacie kupuje;d


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 12 lis, 2011 17:07 
Offline

Dołączył(a): Cz 23 kwi, 2009 17:16
Posty: 108
Lokalizacja: Calishfornia
Model:: Swift Sport
kzaremba2 zmieniasz ustawienia w programie przez OBD? Mapy? Przez ELM 327?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So 12 lis, 2011 17:15 
Offline
Klubowicz KSP
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 11 kwi, 2009 12:47
Posty: 5679
Lokalizacja: Otwock
Model:: Już żodyn :-) wcześniej 4 jimny
nie no, to tylko podstawowe narzędzie :)


Góra
Kuba (mrquad)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 13 lis, 2011 11:09 
Offline

Dołączył(a): Cz 23 kwi, 2009 17:16
Posty: 108
Lokalizacja: Calishfornia
Model:: Swift Sport
no właśnie, lipa:( A masz może program gdzie miałbym parametry pracy silnika online? Chodzi mi np o wykresy napięcia z sond? Widziałem te opcje w kilku programach ktore dostalem na plycie z ELM 327 ale trzebu umieścić opłate i to mnie nie przekonuje:P

Albo może jest ktoś kto ma albo miał podobny programik i poleci czy warto go kupić?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 13 lis, 2011 11:15 
Offline
Klubowicz KSP
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 11 kwi, 2009 12:47
Posty: 5679
Lokalizacja: Otwock
Model:: Już żodyn :-) wcześniej 4 jimny
z tego co pamiętam to scantool.net daje pojęcie o sondach, jakieśtam dane z różnych czujników.


Góra
Kuba (mrquad)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 13 lis, 2011 11:42 
Offline

Dołączył(a): Cz 23 kwi, 2009 17:16
Posty: 108
Lokalizacja: Calishfornia
Model:: Swift Sport
nooo a ma ktos moze cracka albo cuś? Albo który dobry bo znalazłem kilka ale Norton się ze mną kłuci ze nie powienno go być na moim lapie:P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 13 lis, 2011 11:57 
Offline
Klubowicz KSP
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 11 kwi, 2009 12:47
Posty: 5679
Lokalizacja: Otwock
Model:: Już żodyn :-) wcześniej 4 jimny
a na płytce nie dostałeś pełnej wersji?


Góra
Kuba (mrquad)

 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 13 lis, 2011 13:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 02 sty, 2010 14:50
Posty: 3244
Lokalizacja: Międzychód
Model:: Focus 2.0 Były: Baleno 1.3 96r, 1.3 GS 99r
Dydek7, Norton każdego cracka/witamine będzie widział jako wirusa :) ryzyk, fizyk, wyłączasz Nortona i modlisz się, żeby zadziałało tak jak powinno, a nie rozwaliło pół systemu :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N 13 lis, 2011 14:46 
Offline

Dołączył(a): Cz 23 kwi, 2009 17:16
Posty: 108
Lokalizacja: Calishfornia
Model:: Swift Sport
No zrooobie tak ale wezme innego lapa- tak ze moge na niego posciagac co sie da:P

Nie, na płytce dostałem program ale te fajne opcje sa płatne:/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn 21 lis, 2011 14:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 01 mar, 2010 19:35
Posty: 919
Lokalizacja: Warszawa
Model:: rodzinnie Mazda 6 MPS ;-)
a jak to jest, interface ma przypisany jakiś soft z którym współpracuje, czy też wszystko jest plug and play, podłączam instaluje, śmiga?

Jaki jest sensowny soft do suzuki?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .