Teraz jest Pn 19 lis, 2018 19:07

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz 01 paź, 2015 07:35 
Offline

Dołączył(a): Śr 30 wrz, 2015 12:48
Posty: 4
Model:: suzuki swift
Witam. Mam Suzuki Swifta z 2014r. niestety z obowiązkowymi czujnikami ciśnienia w oponach. Często zdarza się że włącza się czujnik na tablicy rozdzielczej informujący o niewłaściwym ciśnieniu. Po sprawdzeniu ciśnienia okazuje się, że jest prawidłowe. Serwis resetuje czujniki, przyucza je od początku i wszystko działa ok. a kontrolka się nie świeci. Po jakimś czasie sytuacja się powtarza. W serwisie twierdzą, że to z powodu zmiennych warunków atmosferycznych, jak spada temperatura to zmienia się ciśnienie w oponach. Wkurza mnie to, bo za każdym razem muszę jechać do serwisu. Czy ktoś ma podobny problem i jak to rozwiązał? Czy przy każdej zmianie kół trzeba czujniki ciągle przyuczać bo komputer pokładowy ich nie widzi? Proszę o rady.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .